У Кропивницькому для завершення реконструкції арки треба виділити 12 млн грн

Перегляди: 1390

На проект «Арка» треба додатково виділити 12 мільйонів гривень.

Таке рішення сьогодні, 27 серпня, погодила постійна комісія міськради Кропивницького з питань бюджету, податків, фінансів, планування та соціально-економічного розвитку, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Мова йшла про перерозподіл коштів всередині програми управління капбудівництва та виділення додаткових 22 млн грн, розповів начальник управління капітального будівництва Сергій Білокінь.

6 млн грн - субвенція з держбюджету на ремонт спортзали у 19-й школі та ЦНАП. 15,9 млн грн - на добудову арки, введення в експлуатацію житлового будинку на вулиці Жадова та реставрацію будинку музичної школи ім. Нейгауза.

По проекту «Арка» потрібні 12 млн грн на влаштування підпірних стінок для забезпечення безаварійності відкосів. Крім того, під час робіт виявили залишки будівель, зведених у довоєнні часи, які потрібно було видалити, а також провели додаткові роботи при прокладанні комунікацій.

Первісна вартість проекту - 54 млн грн.