В обласному госпіталі для ветеранів запрацює томограф

Перегляди: 1439

Потреба у проходженні МРТ для ветеранів війни на сході та афганців вирішена завдяки обласній комплексній програмі соціальної підтримки учасників АТО, розповів CBN головний лікар обласного госпіталю для ветеранів Геннадій Сябренко.

Відповідно до цієї програми, обласний бюджет бере на себе витрати з цілого комплексу діагностичних обстежень ветеранів, у тому числі й МРТ. Раніше ветеранам для проходження дослідження треба було їхати до центрів, які беруть участь у програмі. Відтепер розташована на території госпіталю філія ТОВ «МДЦ Експерт-Кіровоград» надасть можливість отримати діагностики на сучасному томографі Toshiba Aquilion-16.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Всі документи вже фактично оформлені, залишилося внести зміни до ліцензії на проведення досліджень, і вже на початку вересня ми плануємо повноцінно запрацювати», - зазначив директор «МДЦ Експерт-Кіровоград» Олег Бабалич.

Співробітництво комерційного та державного закладів є взаємовигідним, адже госпіталь збільшує свої діагностичні можливості та отримує орендну плату, а комерційне підприємство відтепер матиме стабільний потік клієнтів.