Де можна отримати кредит без відмови

Перегляди: 1403

Українці давно перестали боятися кредитів і розстрочок, оскільки іноді це єдина можливість купити необхідні для життя, роботи і навчання речі.

Однак банківські програми доступні не всім. Щоб отримати кредит в банку без відмови, необхідно відповідати низці критеріїв: мати офіційне місце роботи, достатній дохід або відповідне майно, яке виступить заставою. Все це залежить від суми, призначення і терміну. Однак навіть для покупки не найдорожчого ноутбука буде потрібно надати довідку з місця роботи і про доходи. Якщо всього цього немає, швидше за все банк відмовить у кредиті.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Але сьогодні в Україні активно розвивається сфера мікрокредитування. На мікрокредитах, які видаються на карту або готівкою, спеціалізуються мікрокредитні фінансові організації. Ви, напевно, часто бачили їх на вулиці під вивісками «Гроші до зарплати» або «Швидкий кредит». Такі організації працюють в рамках українського законодавства, пропонуючи споживчі позики населенню. Якщо ви хочете взяти позику онлайн на карту без відмови, обов'язково ознайомтеся з документацією компанії на сайті.

Що потрібно знати про мікрокредит

Мікрокредит - це невелика за розміром позика, найчастіше до 15000 гривень, яка видається на невеликий термін - до місяця. Сьогодні більшість МФО працюють онлайн, пропонуючи можливість оформити мікрозайм онлайн на карту без відмови. Що під цим мається на увазі:

- для оформлення мікропозик необхідно заповнити анкету на сайті тут, дочекатися рішення і зарахування коштів на карту. Як правило, на все йде 15-20 хвилин, і нікуди йти не потрібно;

- необхідні документи: паспорт, ІПН. Іноді потрібно просто ввести паспортні дані і код, іноді - потрібно зробити фотографії сторінок. Рідше вимагають додати фотографію себе з паспортом в руках;

- більшість МФО працюють за схемою першого і повторного кредиту. Сума першого кредиту обмежена однією або трьома тисячами. Після своєчасного погашення першої позики клієнту стають доступні більші позики.

Чому МФО готові видавати кредити онлайн без відмови? Тому що вони страхують свої ризики досить високими відсотками. Залежно від МФО він може становити від 1 до 2 відсотків в день. Для прикладу: отримуючи 1000 гривень терміном на 10 днів під 2%, наприкінці терміну кредитування необхідно буде повернути 1200.

Чи справді мікрокредит - це кредит без відмови?

У порівнянні з банківським кредитуванням мікрокредит - це дійсно кредит без відмови. Мікрофінансові організацію вимагають мінімум документів, гроші видаються без застави, без довідки про працевлаштування, без довідки про несудимість.

Однак це не означає, що компанії видають гроші просто так всім поспіль. При формуванні рішення компанії в першу чергу орієнтуються на кредитну історію клієнта. Що це таке? Це історія дисципліни погашення позики кожним, хто хоч раз скористався кредитом. На основі кредитної історії формується кредитний рейтинг. Якщо було багато прострочень, рейтинг стає низьким, але це не стане причиною відмови у видачі. Але наявність прострочень по поточними кредитами, може нею стати. Якщо у клієнта вже є кредит, з яким він не справляється, отже і з погашенням другий позики можуть виникнути проблеми.

Гроші на карту без відмови, який пропонує МФО, це кредит з високими шансами на схвалення. Багато МФО заявляють, що схвалюють 90% заявок.