«Інгулець» вийшов до наступного раунду Кубку України

Перегляди: 803

Підопічні Сергія Лавриненка впевнено переграли харківський «Металіст 1925».

У рамках 1/32 фіналу Кубку України петрівський «Інгулець» на своєму полі приймав харківський «Металіст 1925», передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Саме харків’яни завдали підопічним Сергія Лавриненка поки що єдиної поразки у чемпіонаті Першої ліги. Обидва тренери в кубковому двобої надали провели ротацію складу. Місце в основі отримали гравці, які менше грають у чемпіонаті.

Перший тайм проходив за ігрової та територіальної переваги господарів поля. У складі петрівчан виділявся Кен Ела, який розганяв атаки у середині поля й постійно знаходив вільні місця в захисті суперників. Саме після націлених передач центрбека на фланги та подальшого переведення м’яча в штрафний кілька разів виникали небезпечні моменти біля воріт гостей. Але до влучного завершального удару справа не доходила.

Одного разу харків’ян врятувала поперечина воріт. Підопічні Андрія Демченка намагалися будувати контргру.

Наприкінці першого тайму найкращий бомбардир «Інгульця» Олександр Акименко отримав передачу на підступах до штрафного, прокинув м’яч поміж ногами захисника й пробив «парашутом» за комірець воротареві – 1:0.

Через кілька хвилин Володимир Коробка помітив, що голкіпер суперників вийшов задалеко із воріт і навісним ударом вдруге вразив ціль – 2:0.

По перерві харків’яни більше володіли м’ячем і йшли вперед, але захист петрівчан зіграв безпомилково. Роман Льопка лише одного разу змусив вболівальників похвилюватися, коли помилився на виході. Та оборонці підстрахували свого голкіпера. Контрвипади підопічних Сергія Лавриненка виглядали небезпечнішими, але збільшити рахунок не вдалося. Тож «Інгулець» упевнено довів справу до перемоги й вийшов до 1/16 Кубку України. Цей успіх став подарунком тренерові господарів поля Валерію Шаповалову, в якого саме 27 серпня був день народження.

На післяматчевій прес-конференції Сергій Лавриненко подякував своїм гравцям за гарну гру. Відповідаючи на запитання журналіста СВN, головний тренер петрівчан зазначив, що головні завдання перед командою стоять у чемпіонаті. Але в домашніх кубкових поєдинках «Інгулець» буде грати лише на перемогу.