У Кропивницькому готується до відкриття прозорий ЦНАП

Перегляди: 1973

Міська рада Кропивницького затвердила положення про Центр надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс» міста Кропивницького та його регламент.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Відповідно до положення, центр не є юридичною особою та створюється при виконавчому комітеті міської ради Кропивницького «з метою запровадження ефективної системи надання адміністративних послуг у місті».

Метою створення та функціонування центру є «забезпечення зручного та оперативного отримання адміністративних послуг суб'єктами звернень, максимального спрощення організації та технологій їх виконання, відкритість і прозорість умов при розгляді звернень фізичних та юридичних осіб».

Основними завданнями центру є організація надання адміністративних послуг у найкоротший строк та за мінімальної кількості відвідувань.

Здійснення функцій з керівництва та відповідальність за організацію діяльності центру покладається на департамент надання адміністративних послуг міськради.

Центр розташовуватиметься за адресою: вулиця Архітектора Паученка, 4/26.