На Кіровоградщині УСБУ провела командно-штабне антитерористичне навчання

Перегляди: 758

Координаційна група Антитерористичного центру при управлінні СБУ області провела планове командно-штабне антитерористичне навчання.

Про це CBN поінформували в прес-службі управління СБУ області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У зборах взяли участь підрозділи СБУ, Нацполіції, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій та представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

Метою тренувань стало підвищення рівня взаємодії для попередження можливих терористичних та диверсійних загроз на території ВП «Кременчуцький судноплавний шлюз» ДП «Укрводшлях» на Кіровоградщині.

Присутні перевірили роботу системи оповіщення та визначили пріоритетні напрямки фахової підготовки відповідних підрозділів.

За підсумками командно-штабних навчань керівники регіональної Координаційної групи Антитерористичного центру проаналізували та оцінили ефективність задіяних сил й засобів для виконання першочергових завдань з локації та мінімізації можливих негативних наслідків.