У Приютівській ОТГ капітально відремонтували дорогу (ФОТО)

Перегляди: 695

У Приютівській об’єднаній територіальній громаді капітально відремонтували дорогу місцевого значення, повідомляє CBN з посиланням на сайт громади.

Новий асфальт уклали на відрізку шляху між селами Протопопівка та Бандурівка. Дорога була у вкрай незадовільному стані та давно потребувала ремонту.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Дорожні роботи провели за кошти територіального дорожнього фонду.

За допомогою спеціалізованої техніки підрядники зняли старе асфальтне покриття, вирівняли поверхню та влаштували нове. Вони використали технології поверхневої обробки покриття із застосуванням щебенево-мастикової суміші для додаткового захисту.

За словами голови Приютівської ОТГ Андрія Коломійцева, тепер покращиться сполучення між селами, а дітям більш зручно буде їздити із Бандурівки до навчальних закладів Приютівської громади.

Нинішнього року субвенція з держбюджету на забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання доріг загального користування місцевого значення складає 476 млн 138 тис. грн. До переліку доріг місцевого значення, що ремонтуватимуться, включили 79 об’єктів.