У Кропивницькому шукають директора музею Карпенка-Карого

Перегляди: 830

Управління культури і туризму міської ради Кропивницького оголосило конкурс на посаду директора комунального закладу «Літературно-меморіальний музей І. К. Карпенка-Карого міста Кропивницького».

Про це повідомляє прес-служба міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Термін приймання документів розпочинається 2 вересня і триватиме до 1 жовтня.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, мають подати:

- заяву про участь у конкурсі;

- автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду(заняття), місце роботи, громадську роботу, у тому числі на виборних посадах, контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- письмову згоду на збір та обробку персональних даних;

- копії документів про вищу освіту;

- копію документа, що посвідчує особу;

- два рекомендаційні листи довільної форми;

- мотиваційний лист довільної форми;

- публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на короткострокову та довгострокову перспективи в електронному (програма PowerPoint) та паперовому виглядах.

Особа може подати інші документи на свій розсуд, які можуть засвідчити її професійні чи моральні якості.

Документи подаються в електронному (на адресу kultura@krmr.gov.ua) та паперовому виглядах за адресою: Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41, каб. 424. Тел.: 24-25-70.