«Олександрія» в гостях здолала «Ворсклу»

Перегляди: 972

В поєдинку шостого туру чемпіонату Української Прем’єр-Ліги ФК «Олександрія» в Полтаві зустрічався з «Ворсклою», передає кореспондент CBN.

Після розгромної домашньої поразки від «Десни» Володимир Шаран зробив відчутні зміни в стартовому складі. В опорній зоні з’явився Олексій Довгий. На флангах діяли Задерака та Третьяков, а на вістрі атаки грав Дмитро Шастал.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З перших хвилин відчувалося, що олександрійці вийшли на матч із великим бажанням реабілітуватися за невдачу в попередньому турі. Гості грали рішуче, застосовували високий пресинг, змушуючи господарів помилятися. Було помітно, що полтавчани не очікували від конкурентів таких швидкостей. Гол у ворота «Ворскли» назрівав й таки стався на 23 хвилині. Олександрійці заробили кутовий й, після подачі в штрафну та удару Максима Третьякова, першим на добиванні опинився Дмитро Шастал – 0:1.

Поки суперники перебували у нокдауні підопічні Володимира Шарана мали декілька можливостей забити вдруге. Стовідсотковий шанс не використав Євген Банада. Півзахисник «обікрав» захисника полтавчан Мартиненка вийшов сам на сам із голкіпером, але переграти Олександра Ткаченка не зміг. Перший тайм, який залишився за олександрійцями, завершився за мінімальної переваги гостей – 0:1.

По перерві підопічні Віталія Косовського додали в усіх компонентах і не тільки вирівняли гру, але й перехопили ініціативу. Хоча контратаки наших земляків виглядали небезпечними. Гості мали декілька гарних можливостей знімати питання про переможця матчу. Але Артем Сітало, який замінив Шастала, Максим Задерка та Дмитро Гречишкін свої моменти не використали. Господарі також могли зрівнювати рахунок, але надійно на останньому рубежі діяв Юрій Паньків. На останніх секундах, коли воротар «Олександрії» був безсилий , господарі «вибачили» конкурентів. Після прострілу з лівого флангу Ігор Пердута не влучив у ближній кут із трьох метрів. Фінальний свисток зафіксував непросту перемогу підопічних Володимира Шарана, які набрали дев’ять очок і піднялися на четверте місце в турнірній таблиці Української Прем’єр-Ліги.