У Кропивницькій школі №6 навчальний рік почався інтерактивно (ФОТО)

Перегляди: 2493

Квестом розпочався навчальний рік учнів середніх класів НВО №6 Кропивницького сьогодні, 2 вересня, передає кореспондент CBN.

Замість нудної лінійки діти об'єдналися у різні групи з цікавими завданнями. Учнів 6-8 класів налаштовували на навчання квестом з фізики, хімії, робототехніки, історії школи, рідної мови та літератури й фізкультури. Вони рухалися локаціями, брали участь у вікторинах, спостерігали за дослідами, розгадували головоломки тощо.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Я пам'ятаю лінійки, коли ще сама була ученицею, все було досить таки нудно і стомливо, - розповіла директор НВО №6 Надія Кравченко. - На жаль, тоді був такий формат, і ми змушені були робити саме такі лінійки. Коли розпочала працювати директором, ми теж працювали в такому форматі. Але в останні роки нам дали можливість самостійно приймати рішення, яким буде наше свято знань. І вже другий рік поспіль ми прилаштовуємося до думки батьків, до думки учнів і педагогів і робимо для кожної паралелі своє свято. Свято, яке відповідає віку дітей, їхнім уподобанням і яке робить початок навчального року незабутнім і яскравим».