Мер Кропивницького продовжує віддавати зарплату на благодійність

Перегляди: 699

Свою зарплатню міський голова Кропивницького Андрій Райкович продовжує спрямовувати на благодійність.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вже традиційно частину заробітної плати очільника міста отримала багатодітна родина Лісоволенків, яку взяв під свій патронат Андрій Райкович. Щомісячну частину коштів передали і сім’ї Глондарів. Матеріальну підтримку отримали і члени «Кропивницького міського товариства політв'язнів та репресованих», якими також опікується Райкович.

Крім того, у вересні частину коштів отримала громадська організація «Мобільна волонтерська група». На 13 вересня її активісти запланували вже другий десятиденний реабілітаційний похід за програмою «Гірська терапія», в якому візьмуть участь 16 учасників АТО. Тож Андрій Райкович надав свою посильну допомогу в реалізації реабілітаційного проекту ветеранів.

Решта зарплатні пішла на допомогу онкохворому дев’ятирічному кропивничанину. Про історію хлопчика написала «Кіровоградська правда», Андрій Райкович інформацію побачив, і вирішив допомогти родині, надавши необхідну суму для обстеження.