ПриватБанк перерахував понад 15,5 млн грн на бонусні рахунки кропивничан

Перегляди: 1665

Сьогодні на бонусних рахунках кропивничан знаходяться більше 15,5 млн грн, які ПриватБанк перерахував у якості бонусів за покупки в мережі «Бонус Плюс».

Про це CBN повідомили у прес-службі ПриватБанку в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Кропивничани гарантовано отримують бонуси (до 20% від суми наданих послуг чи покупок) у вигляді електронних грошей на свій бонусний рахунок, розраховуючись за покупки чи послуги у торгових чи сервісних точках-партнерах програми «Бонус Плюс» будь-якою карткою ПриватБанку. Отримані таким чином бонуси можна знову витрачати в цій мережі.

«Ми любимо своїх клієнтів, тому і створили зручну програму лояльності, яка допоможе зекономити на покупках, отримуючи приємні бонуси у наших партнерів. Один бонус дорівнює одній гривні, - розповіла керівник напрямку розвитку програм лояльності Кіровоградської філії ПриватБанку Тетяна Сафошкіна. - Впевнена, що кожен не раз чув запитання касирів, чи клієнт має намір розраховуватися з основного чи бонусного рахунку. Мова йде саме про бонусний рахунок, який має кожен клієнт ПриватБанку. Лише за останній місяць кропивничани витратили майже півмільйона гривень або бонусів, розраховуючись у торговельно-сервісній мережі наших партнерів».

Доступ до бонусного рахунку автоматично відкритий через будь-яку картку ПриватБанку. Подивитися, скільки там накопичено коштів, можна в популярних каналах - «Приват24», 3700, мобільному додатку. Витрачати накопичені бонусні кошти можна, сплачуючи покупки чи послуги з бонусного рахунку картою ПриватБанку. Для цього при оплаті картою слід попросити касира оплатити покупку з бонусного рахунку.

«На Кіровоградщині партнерами програми “Бонус Плюс” є майже півтори тисячі торгово-сервісних закладів, - додала Тетяна Сафошкіна. - А визначити, які підприємці долучились до програми, дуже легко. Усі вони мають на вхідних дверях магазинів нашу спокусливу полуничку. З найбільших, які швидко можу згадати, - мережі магазинів “Вересень” (“Файно Маркет”), “Крамничка”, “Червоний Маркет”, “Мініма” “Маркет ОПТ”, “Українські ковбаси”, ресторан "Піцерія 32 см" і ще сотні інших. Це лише магазини продовольчих товарів. Якщо ж хочеться придбати за бонуси чи зі знижкою подарунки - звертайтесь до магазинів “Золотий Вік” чи “Часи” на Преображенській, мережі магазинів “Ельдорадо”, “Дім посуду”, “Камелія” (що навпроти мерії). В магазині “Будматеріали” (на вулиці Кільцевій) можна придбати все для дому зі знижкою чи за бонусний рахунок. Що стосується аптек, тут теж чималий вибір - мережі “Ацинус”, “Рецепти життя”, “ЯМТ” тощо. Навіть придбати квіти чи зайнятися фітнесом можна, розраховуючись зі знижками чи з бонусного рахунку. Як бачите вибір та географія - шалені. І це лише дещиця усіх пропозицій ПриватБанку та його партнерів. Зайдіть на сайт та оберіть все, що вам по душі чи по дорозі».

Усе про торгівельно-сервісну мережу партнерів програми “Бонус Плюс” - які точки підключені, який відсоток знижок/бонусів можна в них отримати, дізнавайтеся на сайті, або встановивши на смартфон мобільний додаток. Сьогодні клієнти ПриватБанку мають змогу контролювати свої бонусні рахунки та оперативно дізнатися про найближчі точки-партнери «Бонус Плюс» за допомогою версії мобільного додатку «Бонус Плюс» для Android і IOS. Додаток доступний всім власникам пластикових карток ПриватБанку і завантажується безкоштовно.