На дорозі Полтава - Олександрія закінчують ремонт на відрізку км 150-155

Перегляди: 1214

На замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області одночасно ремонтуються три державні дороги – на Миколаїв, Полтаву та Умань.

Про це CBN поінформували в прес-службі САД.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На дорозі М-22 Полтава - Олександрія через обмежене фінансування ремонт триває вже другий рік. У 2018-му відремонтували та здали в експлуатацію майже 9 км якісно відремонтованої дороги, зараз в ремонті ділянка протяжністю 5 км. Ремонтують від Олександрії в бік Полтави.

На трьох з п’яти кілометрів уже виконали майже весь комплекс запланованих робіт – укріпили конструктивні шари дорожнього одягу, влаштували дренажну систему, спланували узбіччя, влаштували нижній шар асфальтобетону. На залишкових двох завершують стелити вирівнюючий шар і вже за кілька днів почнуть влаштування верхнього шару. До кінця вересня, якщо не завадить погода, об’єкт мають завершити.

Гарантію на виконані роботи підрядник надає на п’ять років. Ремонти фінансують за кошти державного бюджету.

У разі виявлення дефектів чи пошкоджень у гарантійний термін підрядна організація усуватиме ці недоліки за свій рахунок.