Підготовка до виставки «AGROEXPO-2019» у Кропивницькому йде згідно з планом

Перегляди: 2081

Міжнародна агропромислова виставка «AGROEXPO-2019» проходитиме у Кропивницькому з 25 по 28 вересня.

Про це CBN поінформували в прес-службі ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Підготовка до виставки йде згідно з планом. ЇЇ організатори взяли за основу концепцію минулого року. Наразі залишилося узгодити питання щодо участі обласних агроформувань, забезпечення громадського порядку та регулювання дорожнього руху, поселення учасників виставки з інших регіонів.

Вирішується питання щодо виділення площ для розміщення презентаційних та торгівельних локацій з міст, районів та ОТГ на «Покровському ярмарку». Цього року у ярмарки з’явиться свій символ «Мартин Боруля» - персонаж комедії Івана Тобілевича (Карпенко-Карого).

27 вересня в рамках ділової програми «АГРОЕКСПО – 2019» відбудеться галузева сесія «Внутрішній туризм: інвестиція в розвиток території» Муніципального інвестиційного форуму «TIME to INVEST».

Окрім цього на території критого павільйону функціонуватиме профорієнтаційний ярмарок, в якому планують взяти участь до 30 освітніх закладів та близько дев’яти тисяч старшокласників з різних міст, районів та ОТГ Кіровоградщини.

Дістатись до виставки жителі міста зможуть маршрутним таксі №113 та тролейбусом №5. Ті, хто планує приїхати на виставку власним транспортом, зможуть залишити авто на спеціально облаштованій стоянці, що розрахована на п’ять тисяч місць.