У Войнівці Приютівської ОТГ відбудеться ярмарок, на який виділили понад мільйон

Перегляди: 765

Ярмарок проводитимуть у рамках проекту Міністерства культури України «Малі міста – великі враження» та за підтримки облдержадміністрації.

Про це CBN поінформували в прес-службі ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як повідомив голова Приютівської ОТГ Андрій Коломійцев, на проведення ярмарку виділили більше мільйона гривень, з них 700 тис. грн профінансує міністерство, понад 300 тис. грн – місцева громада.

Запрошують представників народних промислів, виробників та продавців крафтових виробів, сувенірної продукції, прикрас, побутових речей та оздоблення з Кіровоградщини та всіх куточків Укрїни.

Ярмарок поділять на різні локації. Зокрема, організатори ярмарку представлять для учасників і відвідувачів фуд-локації з різноманітними смаколиками, локації для дітей, фотозони та багато іншого.

Запланували ділову програму на тему розвитку малого підприємництва та зеленого туризму, проведення майстер-класів, програму для маленьких відвідувачів. Також відбудеться концерт за участі творчих колективів та українського рок-гурту Kozak System.

Участь у ярмарку безкоштовна. Для цього необхідно зареєструватись до 10 вересня на веб-сайті Приютівської громади.