Вбивство адвоката біля СІЗО в Кропивницькому могло статися через борг у 120 тисяч доларів

Перегляди: 4127

Правоохоронці розслідують стрілянину з потерпілими біля СІЗО в Кропивницькому.

Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі судових рішень, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Інцидент стався 22 серпня, близько 11:45. Невідомий, рухаючись вулицею Куроп’ятникова на автомобілі ВАЗ-2109 червоного кольору, зупинився навпроти кафе «Ахтамар». Кафе розташоване біля виправної колонії №6, там же знаходиться СІЗО. З вікна бандит здійснив не менше 11 пострілів з автоматичної вогнепальної зброї у напрямку закладу. У результаті двоє чоловіків отримали поранення, один із потерпілих - шиї та грудної клітини, від яких помер на місці пригоди. Другий - правого ліктьового суглобу, його госпіталізували.

Слідчі встановили, що до вбивства може бути причетний чоловік, який мав перед загиблим борг у розмірі 120 тисяч доларів США. Він повинен був повернути гроші якраз у день трагедії. Також у стрілянині міг брати участь його знайомий, у якого є автомобіль, схожий на той, якими пересувалися бандити.

Номерні знаки авто наразі встановили. Слідство триває.

Нагадаємо, біля СІЗО в Кропивницькому вбили адвоката Олександра Іванова. Ще один чоловік отримав поранення. Пізніше у лікарні повідомили – його життю нічого не загрожує.

Ліля Кочерга, CBN