Як у Кропивницькому створюється перше сучасне бренд-відео про місто (ФОТО)

Перегляди: 1232

До дня міста Кропивницький отримає неординарний подарунок – бренд-відео про місто.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Проект створюється за грант культурно-мистецького фонду «Перспектива» Артема Стрижакова, повідомили CBN у фонді.

«Ідеї створити бренд-відео про Кропивницький вже не один рік. І я звертався до міської ради і торік, і в позаминулому році, але підтримки не отримав. Цьогоріч я подав цей проект на конкурс грантів культурного фонду Стрижакова, захистив свій проект і отримав кошти й повну допомогу у його реалізації», - розповів автор проекту Вітольд Лунтовський.

Такі бренд-відео є у всіх розвинених містах України, не кажучи вже про міста у всіх прогресивних країнах. А же це є невід’ємною частиною створення іміджу міста, його популяризації й доручення інвестицій.

«Час від часу у соцмережах з’являються різноманітні ролики, які стосуються міста, але це не є справжнім бренд-відео про Кропивницький. Наш проект знімається зараз за всіма відповідними світовими стандартами створення таких відео проектів, ми використовуємо надсучасні техніки зйомки та монтажу, і впевнений, приємно здивуємо кропивничан отриманим продуктом», - зазначив Вітольд.

Концепція бренд-відео під назвою «Ти є місто» - показати, чим Кропивницький дихає і живе сьогодні. Це місця, де кропивничани відпочивають, займаються спортом, навчаються, працюють, долучаються до різних цікавих заходів, що проходять у місті. І, безумовно, показати самих жителів.

Зйомки тривають вже два місяці й наразі активно продовжуються. Попереду – кілька складних зйомок з багатоповерхових будівель міста, а також з літака. Автор та режисер проекту стверджує: попри майже цілодобову працю над створенням відео проекту, команда відчуває гордість за те, що робить.

«У Кропивницькому я все своє життя, але, коли за один День Незалежності побував на восьми локаціях, відчуття, ніби прожив тиждень. За цей час ми познайомилися з великою кількістю цікавих людей, яких запрошували взяти участь у зйомці та представити місто своїм обличчям, - сказав Лунтовський. - Хотілося б, щоб люди через це бренд-відео побачили прекрасну енергію нашого міста, його самобутність, його неповторну красу. А ті, хто тут не був у Кропивницькому, після перегляду бренд-ролика зацікавилися і сказали: "Цікаве місто! Сюди варто приїхати!"».

Як повідомляють у культурно-мистецькому фонді «Перспектива» Артема Стрижакова, бренд-відео буде презентоване жителям до Дня міста і відразу ж потрапить у вільний доступ для користувачів інтернету.

Нагадаємо, завдяки конкурсу грантів, який проводить фонд Артема Стрижакова «Перспектива», за останні роки реалізували низку культурних проектів. Зокрема, це парасолькова алея на вулиці Дворцовій UmbrellaSky, «Вуличне піаніно», «Поезія стін», зона мікс-відпочинку та кінотеатр під відкритим небом, перший у місті ЗD-малюнок, інсталяція повітряної кулі «Політ крізь століття», люмінесцентний міні-мурал «Королева ночі» тощо.