Кропивницька «Зірка-2008» перемогла у міжнародному турнірі Kinder Cup

Перегляди: 1826

Міжнародний дитячий футбольний турнір у трьох вікових групах Kinder Cup проходив у Вишгороді.

Юні кропивничани грали у змаганнях серед дітей 2008 року народження, де за перемогу боролися 20 команд, повідомили CBN у прес-службі ФК «Зірка».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Матчі проходили на майданчику 60х40 за форматом вісім польових гравців і воротар. Суперники грали два тайми по 25 хвилин.

На попередньому етапі найсильніші визначалися у чотирьох групах по п’ять команд у кожній. У суперники учням Андрія Антонова дісталися ровесники вишгородської «Чайки», київського «Сокола», іще однієї «Чайки» з Петропавлівської Борщагівки (Київська область) та одеської Вrazil.

У перший день «зіркові» розійшлися миром із господарями – 1:1 (Михайло Козиненко) та розгромили «Сокіл» - 3:0 (Марк Мойсейченко, Михайло Козиненко, Денис Гончаренко).

У другий день кропивничани розібралися з борщагівцями - 2:0 (Михайло Козиненко, Ярослав Орел) та не залишили шансів одеситам – 6:2 (Михайло Козиненко - 2, Артем Акименко, Денис Гончаренко, Ярослав Орел - 2). Кропивницька команда з 10 очками поступилася першим місцем лише за різницею забитих та пропущених м’ячів вишгородцям.

«Зірка-2008» вийшла до чвертьфіналу, де зустрілася з переможцем групи С – київською командою «Чемпіон-Дарниця». Тут конкурентам в основний час не вдалося вразити ворота один одного – 0:0. Пенальті ж краще пробили футболісти з Кропивницького – 2:0 (Михайло Козиненко, Денис Гончаренко).

У півфіналі «зіркові» грали з однолітками з сумської «Барси», які виграли групу Д. Протиборство знову завершилося внічию – 2:2. У кропивничан двічі відзначився Ярослав Орел. Долю фіналіста визначала друга для «Зірки» серія післяматчевих пенальті. Тут перемогу кропивничанам принесли влучні удари Михайла Козиненка та Михайла Рябоштана – 2:1.

У золотому двобої підопічні Андрія Антонова вдруге зустрілися з вишгородською «Чайкою». І знову основний час не приніс перемоги жодній з команд – 0:0. Третю на турнірі й найважливішу на змаганнях серію пенальті кропивничани завершили переможно.

Голкіпер «зіркових» Максим Дубовик витягнув три серії пенальті. Михайло Козиненко, МихайлоРябоштан та Марк Мойсейченко переграли з «позначки» воротаря суперників – 3:2.