Мера Кропивницького просять не пускати в місто крокодилів (+опитування)

Перегляди: 1841

Директор «Кіровоградської правди» Олена Данилишин просить міського голову Кропивницького Андрія Райковича заборонити приїзд до міста контактного зоопарку «Крокодилова ферма».

Копію листа має у своєму розпорядженні CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Наводимо текст повністю: «Звертаюся до вас як до людини небайдужої, посадовця, який обіцяв максимально сприяти зоозахистові Кропивницького.

Жителі міста, яким небайдужа доля тварин, вдячні міській раді Кропивницького за прийняте рішення, яким забороняються гастролі пересувних цирків із тваринами.

Ваша підтримка цього історичного для прояву гуманності документу – позитивний сигнал громадськості.

Втім діяльність «концтаборів» не обмежується експлуатацією тварин у цирках. На жаль, маємо ще діяльність звіринців і так званих контактних зоопарків на колесах.

Судячи з анонсів, саме такий – «Крокодилова ферма» – із дня на день має приїхати до Кропивницького.

"Тут Ви зможете поспостерігати за найдавнішими та найнебезпечнішими хижаками нашої планети, дізнатися багато цікавого про їхнє життя і полювання. На фермі зібрані крокодили та алігатори різних видів з усіх куточків земної кулі; тут є і малюки, і солідні особини довжиною 3,5 м.

Крім, власне, крокодилів, у нас представлені єноти, носухи, мартишки, сурікат, змії, варани, черепахи та інші цікаві тварини. Маленьким відвідувачам, безумовно, буде цікаво поспілкуватися з тваринами контактної групи. Приємний бонус для всіх відвідувачів - БЕЗКОШТОВНЕ ФОТО З ТВАРИНАМИ! Сподіваємось, що Ваше перебування на “Крокодиловій фермі” принесе Вам масу позитивних емоцій та незабутніх вражень!

Чекаємо на Вас у кінотеатрі "Зоряний" (вул. В. Перспективна, 27) з 13 вересня по 30 жовтня щодня з 10.00 до 19.00!

Годування та захоплива екскурсія о 10.00, 15.00 і 18.00*!

Довідки за телефонами: 050-2279332, 096-8338947".

Звертаюся до вас не допустити знущання над тваринами у Кропивницькому і заборонити гастролі таких пересувних звіринців.

Не сприяйте дикунству!»

Олена Данилишин також запрошує міського голову відвідати марш за права тварин, який розпочнеться о 12:00 15 вересня біля готелю «Турист».

Нагадаємо, 7 травня на сесії міської ради Кропивницького депутати підтримали звернення депутата міськради Михайла Бєжана «Про припинення розміщення заїжджих, пересувних цирків-шапіто з тваринами на території міста Кропивницького».