У Кропивницькому готуються офіційно взяти на баланс добудовану багатоповерхівку на Жадова

Перегляди: 1477

Міськрада Кропивницького готується взяти на баланс багатоповерховий будинок на вулиці Генерала Жадова, 28.

Про це йдеться у проектах рішень міськвиконкому, тексти яких має CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Одним документом планується взяти будинок на баланс: «Управлінню капітального будівництва передати, а комунальному підприємству «Житлово- експлуатаційна організація N4» Міської ради міста Кропивницького» взяти на баланс закінчений будівництвом об ‘єкт "Нове будівництво багатоквартирного житлового будинку по вул. Генерала Жадова, 102 мікрорайон, позиція 28 (добудова)».

«Затвердити акт з приймання-передачі закінченого будівництвом об'єкта "Нове будівництво багатоквартирного житлового будинку по вул. Генерала Жадова, 102 мікрорайон, позиція 28 (добудова)», - сказано в іншому проекті рішення.

Нагадаємо, 9 липня виконавчий комітет міськради Кропивницького погодив рішення про надання квартир у новозбудованій багатоповерхівці по вулиці Генерала Жадова.

Як зазначила головний спеціаліст відділу ведення обліку житла Ірина Паламарчук, 31 квартиру розподілили пропорційно між квартирними чергами.

Першою квартиру отримає кропивничанка, яка стала на облік у березні 1979 року.

Ще 15 квартир отримають співробітники СБУ, а три квартири зарезервували для лікарів, які приїдуть працювати у Кропивницький.