Понад 900 мільйонів виділили цьогоріч на автодороги державного значення на Кіровоградщині

Перегляди: 646

Понад 900 мільйонів гривень виділили цього року на ремонт, будівництво та експлуатацію в області автомобільних доріг державного значення.

Про це CBN поінформували в ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вдалося відремонтували ділянку автомобільної дороги М-04 Знам'янка - Луганськ - Ізварине, а це 65,5 км. Обсяг залученого фінансування - 582,5 млн грн. Тут облаштували пішохідні переходи з червоно-білою розміткою, шумовими смугами на підходах до них та зі штучним освітленням від сонячних батарей. На трьох майданчиках для роботи пункту ГВК, які теж мають автономне освітлення, може здійснюватися проведення контролю за рухом великовагових транспортних засобів. Обладнали і сучасний майданчик для відпочинку водіїв.

Проводили роботу і на інших стратегічних для області напрямках: дорогах Полтава-Олександрія, Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв та Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам'янка.

Цього року першочерговий обсяг доведеного фінансування складав 844,1 млн грн. Але завдяки високому рівню виконання робіт у першому півріччі фінансування збільшили на 73 млн грн.

Ще у 2015 році загальний обсяг фінансування дорожньої галузі області складав 93,7 млн грн. У 2019 році виділили вже 917,1 млн.