Протягом вересня жителі Кіровоградщини можуть перейти на оновлену версію «Приват24»

Перегляди: 1529

Протягом вересня жителі Кіровоградщини можуть перейти оновлену версію «Приват24», яка в тестовому режимі працює вже з березня 2019 року, передає кореспондент CBN.

«Ми працюємо для клієнтів різних вікових категорій. У 2019 році ми вирішили додаток оновити. Клієнти різні, й просять вони різне. 8,1 мільйона українців користуються мобільною версією. 80% українців з андроїдом мають "Приват24". Ми не зробили багато нових функцій, але зробити так, щоб людям було зручніше», - зазначив член правління Приватбанку Сергій Харітіч.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

250 тисяч клієнтів «Приват24» тестують оновлену версію. Клієнти висловлюють свої зауваження, а працівники відразу виправляють помилки та покращують систему.

«Ми додали кнопку "Вихід", додали налаштування безпеки, зробили темну тему. Ви можете змінювати інтерфейс картки і так далі. Ми додали різний курс валют, ви можете їх сортувати», - сказав Сергій Харітіч.