Жителі Кіровоградщини зможуть розплачуватися своїм обличчям у магазинах

Перегляди: 936

ПриватБанк - перший в Україні, що упроваджує функцію FacePay24 в оновленому «Приват24», за допомогою якої люди зможуть розплачуватися своїм обличчям у магазинах без допомоги карти, або телефону, передає кореспондент CBN.

«Зараз люди хочуть, щоб усе було в мобільному телефоні. Все розвивається, і, можливо, через п'ять років телефонів вже не буде, а обличчя і відбитки пальців залишаться з нами назавжди. Також це питання безпеки, адже ви можете загубити телефон, картку, але не обличчя», - зазначив голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Працівники банку зазначають, що ви можете бути на пробіжці, забути гроші, карту, телефон і саме в цьому випадку можете розплатитися обличчям.

Для налаштування цієї функції потрібно зайти в оновлений «Приват24», зайти в розділ FacePay24, сфотографувати своє обличчя та вибрати карту, якою ви будете розраховуватися. Використовувати функцію можливо буде лише в тих магазинах, які мають планшети, що розпізнають обличчя.