У Кропивницькому на День міста перекриють центр (ГРАФІК)

Перегляди: 992

В обласному центрі на День міста на весь день перекриють рух вулицею Великою Перспективною і частково обмежать рух на інших сусідніх вулицях.

Про це повідомив начальник управління розвитку транспорту і зв'язку міськради Віктор Житник сьогодні, 13 вересня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Для забезпечення всіх заходів, які заплановані у рамках святкування Дня міста, кілька разів перекриватимемо рух транспорту. Основне – буде перекрита вулиця Велика Перспективна, починаючи від Преображенської до Шевченка з 09:00 до 22:30. Також будуть додаткові перекриття», – сказав Віктор Житник.

Із 09:00 перекриють рух транспорту від супермаркету «Копілка» до вулиці Преображенської та вулицею Велика Перспективна від Соборної площі до вулиці Шевченка на час руху урочистих колон представників районів міста.

Ще одне додаткове перекриття Великої Перспективної буде з 14:00 до 16:00 від пам’ятника Янголу-охоронцю до вулиці Шевченка на час параду танцювальних колективів.

Окрім цього, з 06:00 до півночі перекриють вулицю Віктора Чміленка від Перспективної до Чорновола.

«Ще одне тимчасове перекриття буде в районі парку Ковалівський з 07:00 до 18:00. Це буде перекрита ділянка вулиці Дворцова від вулиці Кавалерійської до вулиці Юрія Олефіренка та вулиці Кавалерійської від Дворцової до Чикаленка», – додав Віктор Житник.

Нагадаємо, День міста в Кропивницькому відзначать 21 вересня.