«Олександрія» здолала «Дніпро-1»

Перегляди: 1038

Домашній матч сьомого туру Української Прем’єр-Ліги проти СК «Дніпро-1» став для олександрійців останньою перевіркою сил перед виїзним поєдинком Ліги Європи проти німецького «Вольфсбургу», повідомляє кореспондент CBN.

Підопічні Володимира Шарана доволі впевнено здолали дніпровців. На початку протиборства господарі поля діяли першим номером, атакуючи великими силами. Але захист гостей діяв злагоджено й не дозволяв суперникам створювати небезпеку біля своїх воріт. Після 20-ї хвилини підопічні Володимира Шарана знайшли можливості віднайти прогалини в обороні конкурентів. Спочатку Олексій Довгий трохи не влучив у ворота, пробиваючи головою. Після подачі Дмитра Шастала бив Денис Безбородько. І тут лише майстерність голкіпера дніпровців Юрчука, який перевів м’яч у стійку воріт, не дозволила господарям вийти вперед. Ближче до завершення першої половини зустрічі підопічні Дмитра Михайленка притислися до воріт й відбивалися усією командою. Й таки відстояли нічийний рахунок до перерви – 0:0.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На другий тайм замість Безбородька вийшов Артем Сітало й атаки господарів продовжилися. Але до певного часу олександрійцям не щастило. Адже потужний удар Валерія Лучкевича відбив Юрчук, а «постріл» Гліба Бухала після кутового прийняла на себе поперечка воріт «Дніпра-1». Все ж підопічні Володимира Шарана свого досягли. Забили господарі не без допомоги захисника дніпровців Лапирьонка, який «подарував» м’яча Довгому. Олексію залишилося лише не промахнутися з близької відстані – 1:0.

Тут дніпровцям уже потрібно було думати про атаку, адже до цього вони виключно захищалися. Але нічого суттєвого біля воріт Юрія Паньківа гостям створити так і не вдалося. Не допоміг й вихід на поле замість захисника Папи Гуйє атакуючого хавбека Булеци. Олександрійці продовжували диктувати суперникам свої умови й контролювати хід подій на полі. А тут ще Володимир Шаран вгадав із замінами. Адже другий гол створили Кирило Ковалець та Артем Сітало, які вийшли на поле вже після перерви. Ковалець в своєму фірмовому стилі вивів форварда на вільний простір класною передачею. Сітало пробив під поперечину, фактично знявши усі питання відносно переможця. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу «Олександрії», яка наразі вийшла на друге місце в турнірній таблиці УПЛ.