У Кропивницькому активно працюватимуть над модернізацією системи теплопостачання

Перегляди: 786

Сьогодні, 16 вересня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович озвучив основні пріоритетні напрямки над якими влада працюватиме найближчим часом, передає кореспондент CBN.

«Серед пріоритетів - модернізації моделі теплопостачання міста. У нас найбільш розбалансована система теплопостачання в Україні. Відповідно одні з найвищих тарифів. Ми пішли на принципові кроки і повернули у комунальну власність теплопостачальне підприємство, котельні. Працюватимемо над створенням ОСББ, адже так ми матимемо пільги на проекти тепломодернізації, інші умови кредитування», - сказав Андрій Райкович.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Крім того він назвав ще кілька пріоритетних напрямків.

«У планах реконструкція площі Героїв Майдану. Це надважливе питання, яке обговорюємо, узгоджуємо з громадою. Також реконструкція Набережної. Відкриття центру надана адміністративних послуг, де плануємо надавати близько 300 видів послуг. Відкриття туристично-інформаційного центру. Розглядаємо таку можливість на базі нового ЦНАПу. Також у планах будівництво сучасного спортивно-оздоровчого комплексу з басейном, створення молодіжного "Каворкінг-центру", реконструкція футбольного стадіону "Колос"», - додав Райкович.