У Кропивницькому через конфлікт із патрульними затримали чотирьох людей

Перегляди: 2443

Вихiдними на лiнiю «102» надiйшло повiдомлення про те, що у Кропивницькому водiй керує позашляховиком у нетверезому станi.

Про це CBN поiнформували в прес-службi патрульної полiцiї Кiровоградщини.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Полiцейськi виявили зазначене авто та водiя на вулицi Ушакова.

На мiсце подiї одразу прибули декiлька автомобiлiв громадян, якi назвали себе активiстами ГО «Дорожнiй контроль» Кропивницького i Харкова. Попередньо встановили, що завiдомо неправдивий виклик на лiнiю «102» зробили саме вони з метою подальших провокацiй.

«Так званi активiсти одразу почали перешкоджати роботi полiцейських, у тому числi - блокувати службове авто. Поводили себе зухвало, висловлювалися нецензурною лайкою», - йдеться в повiдомленнi.

Для припинення протиправних дiй та з огляду на скупчення агресивно налаштованих громадян, на мiсце прибули додатковi екiпажi патрульних. Чотирьох громадян затримали.

За фактом втручання в дiяльнiсть поліцейських з метою перешкодити виконанню ними службових обов'язкiв вiдомостi внесли до Єдиного реєстру досудових розслiдувань за ч.1 ст.343 ККУ.