У Кропивницькому створили «Квіткову фортецю» (ФОТО)

Перегляди: 684

У Кропивницькому, 15 вересня, під час велозмагання на одному з бастіонів відкрили інсталяцію «Квіткова фортеця» до 265 річниці заснування міста.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Створити фортецю запропонувала молодь міста. Міська рада ідею підтримала, а кошти на реалізацію виділив міський голова Андрій Райкович. Право ж урочисто відкрити «Квіткову фортецю» отримали капітани велокоманд.

Очільник міста, який разом зі своїми заступниками Олександром Мосіним та Андрієм Паливодою також приїхав на велосипеді, зазначив, що відкриття інсталяції може стати хорошим поштовхом для того, щоб створити на Фортечних валах цікавий історичний комплекс.

«Я переконаний, що і на наших Фортечних валах може з’явитись потужний історичний комплекс, який детально презентуватиме ту землю, звідки почалося наше місто. Це зовсім по-іншому представить Кропивницький. Це покличе сюди багато туристів, фахівців, дослідників давнини, може, й режисерів кіно», – зазначив Андрій Райкович.