Степура поновлюватиметься на посаді заступника голови Кіровоградської облради через суд

Перегляди: 1162

«Свободівець» Ігор Степура має намір звернутися до суду щодо відновлення на посаді заступника голови Кіровоградської обласної ради.

У коментарі CBN він заявив, що при винесенні питання на розгляд сесії був порушений регламент.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Відповідно до регламенту діяльності Кіровоградської обласної ради, по пам'яті, пункт 4.2 передбачає, що на сесію обласної ради виносяться ті питання, які за 20 робочих днів були оприлюднені на офіційному сайті ради і які забезпечені всіма необхідними матеріалами для розгляду депутатами, - сказав «свободівець». - Мені не було відомо, виборцям не було відомо, громадськості було невідомо. Я думаю, якійсь частині депутатів не було відомо.

Не було можливості конструктивно проаналізувати, чи є дійсно ті чи інші підстави для дострокового припинення повноважень. Депутати заявили, що я систематично порушую регламент, але не було конкретизовано, що саме було порушено. Мені дійсно було б цікаво. Можливо, це серйозні претензії».

Він додав, що за чотири роки його роботи на посаді на адресу облради не находили скарги про порушення ним вимог Конституції або законів, регламенту діяльності ради, прав і свобод громадян.

Нагадаємо, депутати обласної ради таємним голосуванням сьогодні звільнили з посади заступника голови обласної ради Ігоря Степуру через недосконале виконання обов'язків. За зняття проголосували 42 депутати, проти - сім.