На ремонт ДЮЦу в Кропивницькому виділили 340 тисяч гривень

Перегляди: 853

Депутати облради погодили виділення 340 тисяч гривень на ремонт обласного центру дитячої та юнацької творчості.

Як розповів CBN керівник обласного управління освіти Володимир Таборанський, наступний крок - за управлінням капітального будівництва, яке ці кошти отримає. Там замовлять проектно-кошторисну документацію, її експертизу, а потім укладуть угоду з підрядником, який і виконає ремонтні роботи.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Фактично зараз настає відповідальність управління капітального будівництва. Вони активно працюють. Ми спільно з обласною адміністрацією допомагаємо і контролюємо», - зазначив Володимир Таборанський.

«Сподіваємось, що завдяки всебічній допомозі, яку ми отримуємо, до початку опалювального сезону наші діти повернуться в рідні стіни», - сказала директорка закладу Анна Суркова.

В обласному центрі дитячої та юнацької творчості зараз займаються більше трьох тисяч хлопців та дівчат віком від чотирьох до 21 року. Незважаючи на тимчасове закриття будівлі, усі 200 гуртків, які входять у 24 творче об'єднання, працюють. Їм свої приміщення надали шість шкіл, комітет профспілок області, бібліотеки імені Чижевського та Шевченка. Планують укласти угоди з СДЮШО та музичним коледжем.

Нагадаємо, що на початку серпня ОЦДЮТ тимчасово припинив роботу через виявлені в танцювальному залі на другому поверсі тріщини в стелі.