Працівники ПриватБанку розповіли, як жителям Кіровоградщини захиститися від шахраїв

Перегляди: 1235

Сьогодні, 18 вересня, працівники ПриватБанку зазначили три компоненти, які допоможуть жителям Кіровоградщини захиститися від шахраїв, передає кореспондент CBN.

«Банк ніколи не телефонує клієнтам з пропозицією надати інформацію щодо своїх персональних даних. Персональні дані – це номер картки, CVV-код, який знаходиться на зворотному боці картки, та термін її дії. Це три важливі складові, які ви повинні зберігати в таємниці», – зазначила прес-секретар Кіровоградської філії ПриватБанку Анжела Дзінзюра.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За її словами, не можна розголошувати ці персональні дані на загал, фотографувати картку та передавати її офіціанту в кафе. Також вона зазначила, що, обираючи пароль до картки, не можна використовувати важливі для її власника дати.

«Не ставте дату народження, обираючи свій пароль для картки, адже всі важливі для нас дати ми викладаємо в соціальні мережі, а шахраї це дуже легко відслідковують», – додала Анжела Дзінзюра.