У Кропивницькому презентували туристичний путівник до ювілею міста

Перегляди: 1376

Вчора, 17 вересня, в обласному центрі з нагоди 265 річниці заснування міста підготували інформаційно-туристичний путівник «У Кропивницькому за 1-2-3 дні», передає кореспондент CBN.

«Місто, крім доріг, установ і закладів, інфраструктури та іншого має мати культурну візитівку. Ми довго думали - зробити класичний довідник чи все таки щось інше, щоб зацікавити, щоб гості залишилася не на день. Так у нас виникла ідея путівника "У Кропивницькому за 1-2-3 дні". Так ми пропонуємо, що можна подивитися за один день, що за два, а що за три. Де можна смачно поїсти, комфортоа відпочити, що подивитися. Мрію, щоб у нас ще був "У Кропивницькому за тиждень" і більше», - розповіла радник міського голови Євгенія Шустер.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Довідник видали у рамках міської програми книговидання, яку відновили чотири роки тому.

«Довідник змістовний і цікавий. У Кропивницькому є багато місць, які приваблюють своєю красою, вишуканістю, історією. Для себе я знайшов багато цікавого. Впевнений, що кожен, хто візьме у руки цей путівник, відкриє для себе щось нове», - сказав міський голова Андрій Райкович.

Путівник надрукували у видавництві «Імекс-Лтд», 5500 примірників, тексти підготувала екскурсовод Олена Классова. Довідники будуть у бібліотеках, школах та музеях міста.