«Олександрія» поступилася «Вольфсбургу»

Перегляди: 926

ФК «Олександрія» сьогодні, 19 вересня, провів свій перший матч у першому турі групового этапу Ліги Європи з німецьким  «Вольфсбургом», повідомляє кореспондент CBN.

З початку гри олександрійці демонстрували сміливу гру в атаці. Українці мало в чому поступалися більш досвідченим суперникам. Гості відповідали атакою на атаку. Але після чи не першого дальнього удару господарів на 20-й хвилині помилився наш голкіпер Юрій Паньків. М'яч від рук воротаря олександрійців опинився в сітці - 1:0. Гості мали шанс відновити рівновагу, але захисники німецького клубу встигли заблокувати декілька ударів нашої команди із меж штрафної.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Невдовзі господарі поля забили вдруге: на 24 - й хвилині удар у верхній кут зробив Адмір Мехмеді - 2:0. До перерви олександрійці провели декілька небезпечних атак, але забити не вдалося.

По перерві гості продовжували шукати свій шанс. На 66-й хвилині після подачі Дмитра Гречишкіна вдало замкнув дальню стійку Євген Банада. Та вже через хвилину господарі відзначилися втретє.

Колишній київський динамівець Мехмеді цього разу зробив націлену передачу на ближню стійку, а Брекало, випередивши наших захисників, вразив ціль -3:1.

Далі більше ініціативою володіли господарі. Українці намагалися контратакувати, але рахунок змінити не вдалося.