Олександрійці розійшлися миром із ковалівським «Колосом»

Перегляди: 697

Сьогодні, 22 вересня, ФК «Олександрія» зіграла внічию з ФК «Колос», передає кореспондент CBN.

Тренер ФК «Олександрія» Володимир Шаран, після матчу проти «Вольфсбургу», зробив декілька змін у складі. Це позначилося на діях гостей, які в першому таймі більше контролювали м’яч, але без суттєвого загострення воротам конкурентів. До перерви на полі «Оболонь Арени» точилася боротьба, де конкуренти більше билися ніж грали. Наприкінці першої 45 хвилинки порушив правила у власному штрафному майданчику Валерій Лучкевич. Юрій Паньків вгадав напрямок удару з «позначки» Дениса Костишина. М'яч опинився в сітці воріт гостей - 1:0.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У перерві тренери олександрійців зробили відразу дві заміни. На поле вийшли Максим Трет’яков і Владислав Бабогло. Бабогло на 68 хвилині ударом головою відновив рівновагу після подачі з кутового. Після цього суперники діяли на зустрічних курсах та більше шансів вирвати перемогу мали, все ж, олександрійці. Рахунок не змінився. Після цієї нічиєї команда Володимира Шарана набрала 13 очок після восьми матчів і закріпилася на третьому місці в турнірній таблиці Української Прем'єр-Ліги.