На Кіровоградщині побудують сім мультифункціональних майданчиків для ігрових видів спорту

Перегляди: 1235

Кіровоградщина отримала державну субвенцію на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту.

Про це під час апаратної наради в ОДА сьогодні, 23 вересня, повідомила заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Уляна Соколенко, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вже розробили проект майданчика для шести видів спорту. До обласної комісії, яка розподіляє кошти, надійшло сім пропозицій. До будівництва об’єкту готові у Помічнянській та Соколівській громадах, Олександрії, селі Козацьке Петрівського району та селищі Побузьке Голованівського.

«Ще двом територіям – Кропивницькому та селу Заввалля Бобринецького району терміново необхідно завершити виготовлення документації, щоб розпочати будівництво майданчиків. Я думаю, що ці майданчику будуть користуватися попитом не меншим, ніж футбольні площадки, які встановили минулі роки», - сказала вона.