Жителiв Кiровоградщини найбiльше хвилюють питання соцзахисту та земельних вiдносин

Перегляди: 586

Жителiв Кiровоградщини найбiльше хвилюють питання роботи комунального господарства, соцiального захисту, земельних вiдносин та охорони здоров’я.

Про це CBN поiнформували в прес-службi облдержадмiнiстрацiї.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про роботу мiсцевих органiв виконавчої влади та органiв мiсцевого самоврядування областi iз зверненнями громадян у сiчнi-серпнi 2019 року на щотижневiй апаратнiй нарадi поiнформував начальник вiддiлу роботи iз зверненнями громадян апарату ОДА Сергiй Олексiєнко.

Структура звернень громадян за актуальнiстю тематики дещо змiнилася. Протягом останнiх рокiв найбiльш актуальними залишаються питання комунального господарства, соцiального захисту населення, аграрної полiтики i земельних вiдносин, охорони здоров’я.

Звернень з питань роботи комунального господарства надiйшло 330, їх кiлькiсть збiльшилась на 120 (в основному за рахунок звернень жителiв Свiтловодська щодо вирiшення проблемного питання iндивiдуального опалення).

З питань соцiальної полiтики та соцiального захисту населення надiйшло 259 звернень, їх кiлькiсть збiльшилось на 65. Серед зазначеної тематики найбiльше питань призначення i виплати соцiальної допомоги чи субсидiї – 88 та надання матерiальної допомоги – 78.

Кiлькiсть звернень щодо аграрної полiтики i земельних вiдносин склала 144, зменшилось на 27.

З питань охорони здоров’я надiйшло 121 звернення, їх кiлькiсть зменшилась на п’ять.

На п’ятому мiсцi вже другий рiк поспiль перебувають питання забезпечення дотримання законностi та охорони правопорядку, реалiзацiї прав i свобод громадян. Їх кiлькiсть збiльшилась на 15 i становить 87.