На Кiровоградщинi поклали обличчями в асфальт органiзаторiв аукцiону з продажу комунального майна (ФОТО)

Перегляди: 1726

На Кiровоградщинi арбiтражний керуючий та службовець торгiв аукцiону з продажу комунальної нерухомостi вимагали грошi вiд пiдприємцiв.

Про це CBN поiнформували в прес-службi УСБУ в областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Розпорядники аукцiону зажадали вiд мiсцевого пiдприємця сто тисяч гривень за перемогу в конкурсi на придбання цiлiсного майнового комплексу в одному з районних центрiв. Комерсант зобов’язувався вiдновити котельнi, виробничу базу та кiлька будiвель комунальної власностi. У випадку вiдмови дiлки погрожували зiрвати аукцiон в iнтересах iнших учасникiв. Зловмисники гарантували зменшення на аукцiонi цiни комунального майна з 4,2 мiльйона гривень до 630 тисяч.

Правоохоронцi затримали зловмисникiв, один з яких є приватним адвокатом, одразу пiсля отримання всiєї суми неправомiрної вигоди.

Наразi вирiшують питання про повiдомлення затриманим про пiдозру у вчиненнi злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368-4 (прийняття пропозицiї, обiцянки або одержання аудитором, нотарiусом, експертом, оцiнювачем, третейським суддею або iншою особою, яка провадить професiйну дiяльнiсть, пов’язану з наданням публiчних послуг) Кримiнального кодексу.