«Олександрія» вийшла до наступного раунду Кубка України з футболу

Перегляди: 806

У рамках 1/16 Кубка України ФК «Олександрія» сьогодні, 25 вересня, зустрічався із представником Другої ліги «Діназом» із Вишгорода, повідомляє кореспондент CBN.

Олександрійці не збиралися грати в цьому раунді. На момент жеребкування наші земляки перебували поза першою шісткою. За регламентом представники еліти, які посідають місце нижче шостого, стартують саме з цієї стадії. Але Володимир Шаран вирішив не змінювати план підготовки й перевірити в кубковому двобої резервістів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З основної обойми до Вишгорода відправилися Протасов та Стецьков. Дебютував в офіційному поєдинку новачок Жоау Тейшейра. Господарі виставили на поєдинок с учасником Ліги Європи основний склад. У першому таймі вишгородці мали декілька шансів забити. Десь вдало зіграв голкіпер олександріців Білик, а десь господарям не вистачило влучності.

У другому таймі олександрійці вирівняли гру, але без особливих небезпечних моментів. На останніх секундах основного часу наші земляки ледь не забили. Після кутового на удар головою зреагував воротар «Діназу» Кринкін.

У додатковий час далася взнаки краща фізична готовність олександрійців. На 104 хвилині переможний гол у складі ФК «Олександрія» забив Андрій Глоба, який за хвилину до того вийшов на заміну.

Олександрійці виграли цей непростий матч і вийшли до наступного раунду Кубка України.