СБУ розшукує жительку Кропивницького за спробу дати хабара заступнику голови сільради (ФОТО)

Перегляди: 1020

Жінці повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі)

УСБУ в області оголосило в розшук жительку Кропивницького Ольгу Петрову за спробу дати хабара заступнику голови Великосеверинівської сільської ради Кропивницького району.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це CBN повідомили у прес-грубі УСБУ в області.

«Оперативники спецслужби задокументували факт передачі зловмисницею частини неправомірної вигоди у розмірі 600 доларів США. Одразу після передачі грошей жінка зникла з місця вчинення злочину», - йдеться у повідомленні.

СБУ просить усіх, кому щось відомо про місце перебування підозрюваної, зателефонувати за номером «гарячої лінії» УСБУ в області: (0522) 36-13-06 або написати електронну поштову скриньку: usbu_kvg@ssu.gov.ua.

Нагадаємо, представниця комерційної структури хотіла дати 45 тисяч гривень заступнику голови ОТГ за виділення території під рекламу.