Через Кропивницький проляже єдиний туристичний маршрут Україною

Перегляди: 1858

Відповідну угоду про співпрацю місцеві посадовці підписали із Житомирщиною на муніципальному форумі «Час інвестицій», повідомляє кореспондент CBN.

Сюди з’їхалися учасники з різних областей України. Це люди, які розвивають туризм у своїх регіонах. Вони поділилися досвідом, як зробити місто привабливим для туристів. Серед недоліків Кропивницького гості назвали недостатньо освітлені вулиці, невелику кількість інформаційних буклетів та відсутність хостелів. Заступник міського голови Андрій Паливода наголосив – умови для гостей покращують. І вже чекають на туристів із Житомира. Саме звідти стартує перша екскурсія містами України.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Це буде великий автобус. Він в нас вже є . Ми збираємо групу, і вони прямують на два тижні подорожувати. Для школярів взагалі такого немає в Україні. Це перший, який проходить через всю Україну. Ми, Івано-Франківщина, Вінничина, Кропивницький. Разом ми можемо зробити більше, ніж всі. Тільки трохи треба докласти зусиль», - сказав директор Житомирського обласного туристичного інформаційного центру Василь Кравчук.

«Навіщо їхати дивитися на тюльпани в Голландію, якщо можна приїхати в Кропивницький. І так кожне місто має свої родзинки і переваги для того, щоб наша держава туристично розвивалася», - додав заступник міського голови Кропивницького Андрій Паливода.