У Кропивницькому провели першу театралізовану екскурсію (ФОТО)

Перегляди: 1749

У Кропивницькому провели першу театралізовану екскурсію містом «Машина часу», передає кореспондент CBN.

Її влаштували до Дня туризму в рамках інвестфоруму Time to Invest, присвяченому внутрішньому туризму як інвестиції в розвиток території.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Після завершення форуму кропивничани і гості міста мали можливість проїхатися на тролейбусі з автономним ходом до фортечних валів, де на них чекав офіцер-охоронець, та поспілкувалися з колишнім міським головою Олександром Пашутіним.

Учасники екскурсії дізналися, про що запекло сперечаються дві дами біля будинку лікаря Мейтуса та відправилися до заводу Ельворті, де пан головний інженер розповів про завод. Дружина офіцера розповіла про життя військового містечка та провела до Зимового театру...

Оглядова екскурсія містом з елементами театралізації «Машина часу» - спільний проект обласного інформаційно-туристичний центру, який відкривається в ОУНБ ім. Д.Чижевського та ГО «Екскурс-інформ», підтриманий міським управлінням культури.

Один з ініціаторів проведення театралізованих екскурсій заступник голови громадської міської ради Кропивницького Микола Барабуля сподівається, що вони стануть традиційними.

Фото Григорія Зуба, CBN