«Олександрія» здолала футбольний клуб «Львів»

Перегляди: 982

У матчі 9-го туру Української-Прем’єр Ліги ФК «Олександрія» приймав на своєму полі ФК «Львів», передає кореспондент CBN.

У першому таймі на полі точилася напружена боротьба за невеличкої ігрової переваги господарів поля. Олександрійці більше тримали м’яч і більше атакували, а гості розраховували на контратаки.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Декілька разів у львів’ян виходило потурбувати Юрія Паньківа, який зіграв надійно. Та більше боротьба розгорталася між штрафними майданчиками. За такої гри важливо, хто відзначиться першим. І це вдалося саме хлопцям Володимира Шарана. Валерій Лучкевич обігрався із Дмитром Шасталом, із лівого флангу увірвався в штрафну, фінтом «прибрав» захисника й викотив м’яч на Євгена Банаду. Найкращому бомбардиру ФК «Олександрія» минулого сезону залишилося лише не промахнутися з декількох метрів – 1:0.

До перерви рахунок не змінився.

У другому таймі господарі грали по рахунку, особливо не ризикували, більше думаючи про надійність в захисті. Львів’яни ж нічого вражаючого та небезпечного біля воріт Юрія Паньківа так і не вигадали. Коли ж гості вже у компенсований час всією командою побігли вперед, олександрійці провели стрімку контратаку. Максим Третьяков здійснив рейд лівим флангом й зробив зрячу передачу на Дениса Безбородька. Форвард, який з’явився на полі по перерві, в дотик вразив ціль й поставив переможну крапку в цьому матчі – 2:0.

Після цієї перемоги ФК «Олександрія» вийшов на друге місце в УПЛ. Головні конкуренти команди Володимира Шарана – чернігівська «Десна» та київське «Динамо» - свої поєдинки в 9-му турі зіграють завтра.