У Кропивницькому розкажуть, наскільки публічним є міське самоврядування (АНОНС)

Перегляди: 668

У вівторок, 1 жовтня, Громадянська мережа ОПОРА у Кропивницькому презентуватиме результати шостого вимірювання Індексу публічності органів місцевого самоврядування.

На прес-конференції «Міський голова, виконавчі органи чи депутати – хто у Кропивницькому працює найбільш публічно? Результати вимірювання Індексу публічності 2018» експерти представлять рейтинг публічності 24 муніципалітетів, міських голів, виконавчих органів та депутатів міських рад.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Експерти проаналізують сильні та слабкі сторони діяльності кожного суб’єкта моніторингу й розкажуть, які зміни та нові практики сприяли підвищенню рівня публічності Кропивницького у всеукраїнському рейтингу 2018 року.

Нагадаємо, що у попередні роки найвищі показники відкритості, прозорості та підзвітності демонстрували муніципалітети Івано-Франківська, Києва, Луцька та Вінниці. За підсумками вимірювання Індексу публічності 2017 та 2016 років Кропивницький належав до категорії міст із задовільним рівнем публічності.

Спікери заходу:

• Тетяна Пташник, координаторка вимірювання Індексу публічності у Кропивницькому.

• Євген Гурницький, громадський омбудсмен із захисту виборчих прав у Кіровоградській області.

1 жовтня, 12:00, Інформаційна агенція CBN (вулиця Велика Перспективна, 46, третій поверх)