Рятувальники Кіровоградщини загасили низку пожеж автівок та житла

Перегляди: 573

Впродовж доби, 27 вересня, рятувальники кіровоградського гарнізону двічі гасили  пожежі автівок, повідомили CBN в управління ДСНС України у Кіровоградській області.

О 16:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Чорновола, де горів моторний відсік автомобіля ВАЗ-2106. Увечері стало відомо про пожежу автомобіля ВАЗ-2109 на території приватного домоволодіння на вул. Слави села Синюха Новоархангельського району.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Крім того, рятувальників чотири рази викликали на гасіння пожеж у житловому секторі. На вулиці Пушкіна у Кропивницькому горіли дрова, в Олександрії  на вулиці Братській - господарчої споруди.

Вже 28 вересня після півночі надійшло повідомлення про те, що на вул. Мічуріна с. Ліски Новоукраїнського району горить 5 тонн сіна та покрівля сінника на території приватного домоволодіння. О 00:47 стало відомо про пожежу на вул. Санітарній Олександрії, де зайнялися дрова та перекриття господарчої споруди.

Ніхто з людей не постраждав. Причини пожеж встановлюють фахівці.