Кропивницький опинився на другому (з кінця) місці в ТОП-5 найкомфортніших міст України

Перегляди: 2249

Кропивницький - на передостанньому місці в ТОП-5 найкомфортніших міст України в щорічному рейтингу журналу «Фокус», передає кореспондент CBN.

У ТОП-5 найкомфортніших міст увійшли Хмельницький (48,6 балу), Львів (48,5), Полтава (46,4) і Вінниця (45,8). Останні місця в рейтингу зайняли Чернівці (40,2), Кропивницький (35,6) і Херсон (31,9).

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Цього року рейтинг складається з двох частин. Перша - об'єктивна оцінка комфортності українських міст за 17 параметрами, отриманим з відкритих даних. Друга - суб'єктивний опис переваг і недоліків міста його уродженцями.

«Кропивницький - мальовниче містечко в самому серці України, яке з недавніх пір носить ім'я знаменитого режисера і драматурга. Це місто з особливою атмосферою і прекрасною архітектурою. У його центрі складається враження, що прогулюєшся вуличками невеликого містечка старої Європи. Однак залученню туристів заважає брак хороших готелів», – зазначила журналістка Анна Горобцова.