Мерія Кропивницького: всі лікарні, школи та дитсадки готові до зими

Перегляди: 908

У Кропивницькому завершується підготовка комунальних закладів і всього житлового господарства до осінньо-зимового періоду.

Про це на нараді сьогодні, 30 вересня, доповіла начальник управління ЖКГ Тетяна Савченко, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Савченко зазначила, що централізоване опалення в місті взимку надаватиме КП «Теплоенергетик», яке обслуговує ТЕЦ та 22 котельні. За її словами, 164 км тепломереж готові до роботи. У цілому ремонтні роботи та підготовка до опалювального сезону коштувала 3,8 мільйона гривень.

«Теплове господарство готове до зими на 98 відсотків», - розповіла чиновниця.

Такий же відсоток готовності до осінньо-зимового сезону демонструє житловий фонд міста.

Очищатимуть дороги від снігових заметів 30 спецавтівок КП «Універсал 2005» - піскорозкидувачі, снігоплунжерні очисники, самоскидувачі, підмітально-прибиральні трактори, навантажувачі, автогрейдери. Заготовили 593 тони солі та 4,1 тисячі тонн відсіву. Підприємство готове до зими на 70 відсотків.

КП «Благоустрій» також підготувало спецтехніку, заготовило протиожеледну суміш і готове до зими на 90 відсотків.

Усі 14 закладів охорони здоров'я до осінньо-зимового періоду готові на сто відсотків, на що витратили 1,8 мільйона гривень. Акти готовності до холодів отримали в тому числі 39 шкіл та 37 дитсадків Кропивницького. Витрати на ремонтні та підготовчі роботи становили 1,1 мільйона гривень.