Музей у Кропивницькому проводить акцію для людей похилого віку

Перегляди: 987

Сьогодні, 1 жовтня, в рамках заходів до Міжнародного дня громадян похилого віку та Дня ветерана в Україні обласний художній музей проводить День відкритих дверей, передає кореспондент CBN.

Музейники запрошують усіх людей похилого віку безкоштовно відвідати експозиції

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Мистецтво ХVIII – початку ХХ століття» та «Сакральне мистецтво». Побачити картину Войцеха Коссака «Кривава неділя у Петербурзі 9 січня 1905 року», виставку голограм «Археологічні скарби України» та експозиційний комплекс декоративно-ужиткового мистецтва.

На глядачів чекають експозиція «Кабінет медалей», присвячена пам’яті громадського діяча, краєзнавця, мецената, колекціонера Віктора Петракова, експозиція «Майстер історичної мініатюри» створена з робіт Володимира Крутоуса, виставка картин Віктора Френчка, присвячену 70-річчю від дня його народження.

У музеї працюють виставка «Юрій Луцкевич. Українське необароко ХХ століття», експозиція київської художниці Галини Городнічевої «Осінні мотиви», виставка «Творча палітра Володимира Волохова», експозиція «Кропивницький - очима художників» до 265-ї річниці з дня народження міста та багато інших.

Нагадаємо, у приміщенні міської ради Кропивницького відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана.