Таборовий сезон дитячо-юнацького товариства «СІЧ» завершився

Перегляди: 795

Сьогодні, 1 жовтня, представники скаутського українського дитячо-юнацького товариства «СІЧ» розповіли про закриття таборового сезону 2019 року та плани на майбутнє, передає кореспондент CBN.

Мета товариства - виховати молодь у лицарському дусі. Складався таборовий сезон з міні-таборівок «Січовий байрак», «Чорноліська січ - 2019» та «В гостях у мавок».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Завершальною таборівкою був «Чілл тайм - 2019», де підвели підсумки роботи табору.

Отаман «Чілл тайм - 2019» Нікіта Шендеровський зазначив, що їхня організація робить дітей самостійними та дисциплінованими. Таборівки проходять улітку. Проводять їх здебільшого в лісосмузі. Відвідує кожну таборівку до 40 дітей і підлітків віком від 10 років.

«Завдяки таким таборам молодь в Україні буде більше патріотично налаштована. Дивлячись на сучасну ситуацію в Україні, я впевнений, що потрібно вкладати більше сил у такі молодіжні організації, які підтримують патріотичний дух дитини», - зазначив партнер табору Андрій Фоменко.

За словами організаторів товариства, у наступному році вони планують провести шість таборівок. Запрошують усіх охочих. Кошти потрібні лише для оплати проїзду до місця проживання та на їжу.

Валентина Шаповал, CBN