Сьомий мультифункцiональний майданчик збудують в Кропивницькому

Перегляди: 509

Будiвництво майданчика на Старiй Балашiвцi погодила вчора обласна комiсiя з вiдбору проектiв з будiвництва мультифункцiональних майданчикiв для занять iгровими видами спорту.

Про це CBN поiнформували в прес-службi облдержадмiнiстрацiї.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Дiлянку пiд будiвництво обрали так, щоб на майданчику могли займатися спортом школярi iз 23, 15, 21 загальноосвiтнiх шкiл обласного центру.

Наразi погодили будiвництво шести майданчикiв: с. Златопiлля (Бобринецький р-н), Соколiвська ОТГ, Помiчнянська ОТГ, Олександрiя, с. Козацьке (Петрiвський р-н), смт Побузьке (Голованiвський р-н).

Будiвельнi роботи розпочали у Соколiвськiй та Помiчнянськiй ОТГ. Будiвельники проводять землянi роботи для пiдготовки майданчика пiд майбутнє будiвництво.

Поле мультифункцiонального майданчика матиме площу 42м х 22 м. На майданчику можна буде займатися шiстьома iгровими видами спорту: футболом, волейболом, баскетболом, гандболом, тенiсом, бадмiнтоном.

Загалом на будiвництво нових спортивних майданчикiв область отримала майже 4,5 млн грн субвенцiї з державного бюджету. Однiєю з головних умов отримання коштiв є готовнiсть до спiвфiнансування: 50% коштiв надає держава, не менше 50% видiляє мiсцевий бюджет.