У Кропивницькому пiльговикам безкоштовно встановлюватимуть водолiчильники

Перегляди: 715

Малозабезпеченi пiльговi категорiї жителiв Кропивницького мають право встановлення у своїх помешканнях приладiв облiку холодної води за кошти мiського бюджету.

Про це CBN поiнформували в прес-службi мiської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За безоплатним встановленням водолiчильника можуть звертатися iнвалiди вiйни, учасники бойових дiй, учасники вiйни, учасники АТО, члени сiмей загиблих (померлих) ветеранiв вiйни, учасники лiквiдацiї аварiї на ЧАЕС, особи з iнвалiднiстю, дiти вiйни, пенсiонер.

Необхiдно, щоб розмiр середньомiсячного сукупного доходу сiм’ї в розрахунку на одну особу за попереднi шiсть мiсяцiв не перевищував величини доходу, який дає право на податкову соцiальну пiльгу у порядку, визначеному кабміном.

Встановлення засобiв облiку холодної води проводять за зверненням до вiддiлу по роботi зi зверненнями громадян мiської ради iз заявою i необхiдними документами та за умови фактичного проживання пiльговика та членiв сiмей (загиблого) за мiсцем реєстрацiї.

До заяви необхiдно додати наступнi документи:

  • ксерокопiю паспорта та iдентифiкацiйного коду;
  • довiдку про зареєстрованих у житловому будинку осiб; довiдку про доходи членiв сiм’ї;
  • копiю документа, що пiдтверджує право на отримання пiльги.

За додатковою iнформацiєю звертатися за тел. 24 - 84 - 55.